Referenciák

A Higén +99 fertőtlenítőszert a Szamos Marcipán Kft. már régóta használja eszközei fertőtlenítésére. A szer megbízhatósága miatt került rendszeres használatba. A kések, formázóeszközök, kisebb tálcák, hordozók tisztántartása az elsődleges cél. Folyamatos mikrobiológiai vizsgálatok igazolják a hatékonyságát, valamint környezetbarát tulajdonsága és a szermaradvány mentes elbomlása miatt került bevezetésre. További használata is indokolt cégünknél.

Ripka József - Beszerzési vezető
Szamos Marcipán Édesipari Termelő És Kereskedelmi Kft


Eredeti Ziegler Ostya Kft.

Zieglerné Szirt Mónika - Minőségirányítási vezető
Eredeti Ziegler Ostya Kft.


Trófea Grill Étterem

Bata Rita - Irodavezető
ADGAJA Kft, Trófea Grill Étterem

Bimbó János - Üzletvezető
ADGAJA Kft, Trófea Grill ÉtteremÖkológiai gazdálkodás referenciák

ökológiai gazdálkodás referenciák


A Higén +99 módosított sóoldatot 3 éve használja cégünk. Fontos volt számunkra, hogy olyan vegyszert alkalmazzunk, amely a lehető leghatékonyabban fertőtleníti a kukorica vonalunk összes berendezését. Bevezetését megelőzően mikrobiológiai vizsgálatokat végeztünk a szer hatékonyságát illetően. A vizsgálatok igazolták, hogy a vegyszer alkalmazásával nagy mértékben csökkent a csíraszám a vizsgált berendezéseken, illetve területeken. Tapasztalataink azóta is pozitívak, továbbra is a mindennapi takarítás része. A vegyszer megbízható, eredményes fertőtlenítést biztosít, ezért minden hasonló üzemnek bátran ajánljuk!

Pirisi-Poszmik Zita - Élelmiszerbiztonsági megbízott
Fevita Hungary Zrt


Nagyon sokáig keresgéltünk, és talán nem túlzás elmondani, hogy az összes kapható környezetkímélő, lebomló tisztítószert kipróbáltuk. Nagyon sok esetben sajnos kompromisszumot kellett kötni, és a tökéletes hatásfokból lentebb kellett adni, a fenntarthatóság oltárán. Ekkor találtunk egy új termékre, aminek az árát amikor először megláttam, őszintén szólva, szinte kipróbálni sem akartam, hiszen a többiekhez képest jóval magasabb, a Higén+99 viszont üdítő kivétel a lebomló tisztítószerek között, ugyanis tökéletes eredmény érhető el a termékekkel, amire nagyon nagy szükségünk volt. A szaunában, a konyhán és a vizesblokkokban is ezekkel a termékekkel dolgozunk, nagyon jó döntés volt kipróbálni, azóta is elégedetten használjuk.

Hodik Adrienn - Tulajdonos
Natura Hill Zebegény


INTERFOOD PLUSZ Kft.

Vágó Zoltán - Minőségirányítási vezető
INTERFOOD PLUSZ Kft.Többek között az alábbi cégek a partnereink:

Cityfood Kft., Albatros Party Service Kft., Duna Food Manufaktúra Kft., Prosztmár Kft.

Naszálytej Zrt., Farmtej Állattenyésztő és Tejtermelő Kft.

Fevita Hungary Zrt.

Tiszafüredi Thermal Kft., Bobek Trans Kft.,Tumol Bt.

Eredeti Ziegler Ostya Kft., Szamos Marcipán Kft.

Balatoni Hús Kft.

Auchan Magyarország Kft.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kiemelt híreink

2018.11.09

AKCIÓ!

Rendkívül kedvező fertőtlenítőcsomag ajánlat óvodák és bölcsődék számára. 2018-ban innovációs díjat nyert termékeink használatával megelőzhető az óvodai fertőzések elterjedése, vagy a már kialakult fertőzés hamarabb megszüntethető. Szórólap letöltése

2018.11.09

A HIGÉN+99 fertőtlenítő termékünk államilag elismert innovációs díjat nyert, miáltal bekerült dr Palkovics László innovációs és technológiai miniszter úr fővédnöksége alatt kibocsátott, 100 LEGÉRDEKESEBB MAGYAR INNOVÁCIÓ 2018 - as kiadványba.
tovább az energiafigyelő oldal cikkéhez

2018.09.30

Immár a HIGÉN+99 rendelkezik ivóvíz és medencevíz fertőtlenítési engedéllyel is. Szinte ivóvíz minőségű a HIGÉN+99-el kezelt uszodavíz. Napjaink legbiztonságosabb vízkezelési technológiája.

2018.09.26

Magyar innovációs program indult, ennek első állomásaként jelent meg a 100 legérdekesebb magyar innováció című kiadvány, amelyek között a HIGÉN +99 is szerepel. tovább a cikkhez

Kiemelt cikkek

A HIGÉN+99 a piacon kapható fertőtlenítő szerek közül az egyik leggyorsabb, és az egyik legnagyobb csíraszám csökkenést produkáló fertőtlenítő. Rendkívül kimagasló fertőtlenítő ereje ellenére jóval kevesebb kockázatot jelent a felhasználónak és környezetének, mint a hagyományos klóralapú fertőtlenítőszerek!

TERMÉKEINK MEGRENDELÉSE


Egyedülálló BIO termék

A HIGÉN+99 fertőtlenítő bio tulajdonságát ékesen bizonyítja, hogy hatóanyaga megtalálható az emberi szervezetben is.

Professzionális magyar fejlesztés

Egyedülálló biztos hatás. A HIGÉN+99 fertőtlenítőcsalád felhasználójaként biztos lehet abban, hogy a piacon kapható fertőtlenítő szerek közül az egyik leggyorsabb, és az egyik legnagyobb csíraszám csökkenést produkáló fertőtlenítővel végzi a fertőtlenítést.

Leggyorsabb, legbiztonságosabb

1 percen belüli hatásidő, a természetben megtalálható anyagokból van előállítva, nem tartalmaz organikus vegyületeket, alkoholt, színező és illatanyagokat.

Nem alakulhat ki rezisztencia

A mikroorganizmusok nem szokhatnak hozzá, ezáltal nem védekezhetnek ellene és biztos a pusztulásuk.