Mi a HIGÉN+99

A HIGÉN+99 egyedülálló magyar fejlesztésű környezetbarát bio fertőtlenítő és tisztító.

Tulajdonságai és hatékonysága a piacon kapható fertőtlenítők fölé helyezi.

  • Egyrészt a gyors hatása révén, melyet számos mikrobiológiai laborvizsgálati mérésekkel tudunk igazolni. A jegyzőkönyvekből kitűnik, hogy fél percen belül több millió mikroorganizmus csíraszámát képes elpusztítani.

  • Másrészt a természetben megtalálható anyagokból van előállítva, nem tartalmaz organikus vegyületeket, alkoholt, színező és illatanyagokat. Jelentősége még abban is rejlik, hogy a fertőtlenítés elvégzése után bomláskor szermaradvány nem marad vissza, mint sok más fertőtlenítőszer esetén, ezáltal öblítést nem igényel, így jelentős idő és vízmegtakarítás érhető el, ami a költséghatékonyságát igazolja. A biztonsági adatlapon nincs "R" mondat jelölés ami az összetevőanyagok veszélyeire figyelmeztet, és "S" mondat jelölés ami a felhasználás kockázatára hívja fel a figyelmet, besorolása szerint nem minősül veszélyes keveréknek.

  • Harmadrészt, ami talán a legértékesebb tulajdonsága, és a piacon kapható fertőtlenítők fölé helyezi azáltal, hogy a baktériumok és vírusok a HIGÉN+99 fertőtlenítővel szemben nem képesek ellenállóvá válni, azaz nem alakulhat ki rezisztencia.

A HIGÉN+99 fertőtlenítő bio tulajdonságát ékesen bizonyítja, hogy hatóanyaga megtalálható az emberi szervezetben is.

A HIGÉN+99 fertőtlenítőcsalád felhasználójaként biztos lehet abban, hogy a piacon kapható legjobb termékkel végzi a fertőtlenítést. Nemcsak költséghatékonysága miatt, hanem azért is, mert a piacon kapható fertőtlenítőszerek közül az egyik leggyorsabb, az egyik legnagyobb csíraszám csökkenést produkáló fertőtlenítő.

Rendkívüli fertőtlenítőereje ellenére egyedüliként mégis a legkisebb kockázatot jelenti a felhasználónak és környezetének.

Tekintse meg termékeinket

A HIGÉN+99 termékcsalád kimagasló fertőtlenítőképességét rendeltetésszerű használata esetén személyesen garantálom.

Körmendi István C.S.G. Kft. ügyvezető igazgatója, a HIGÉN+99 fertőtlenítő kifejlesztője, gyártója és forgalmazója.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kiemelt híreink

2018.11.09

AKCIÓ!

Rendkívül kedvező fertőtlenítőcsomag ajánlat óvodák és bölcsődék számára. 2018-ban innovációs díjat nyert termékeink használatával megelőzhető az óvodai fertőzések elterjedése, vagy a már kialakult fertőzés hamarabb megszüntethető. Szórólap letöltése

2018.11.09

A HIGÉN+99 fertőtlenítő termékünk államilag elismert innovációs díjat nyert, miáltal bekerült dr Palkovics László innovációs és technológiai miniszter úr fővédnöksége alatt kibocsátott, 100 LEGÉRDEKESEBB MAGYAR INNOVÁCIÓ 2018 - as kiadványba.
tovább az energiafigyelő oldal cikkéhez

2018.09.30

Immár a HIGÉN+99 rendelkezik ivóvíz és medencevíz fertőtlenítési engedéllyel is. Szinte ivóvíz minőségű a HIGÉN+99-el kezelt uszodavíz. Napjaink legbiztonságosabb vízkezelési technológiája.

2018.09.26

Magyar innovációs program indult, ennek első állomásaként jelent meg a 100 legérdekesebb magyar innováció című kiadvány, amelyek között a HIGÉN +99 is szerepel. tovább a cikkhez

Kiemelt cikkek

A HIGÉN+99 a piacon kapható fertőtlenítő szerek közül az egyik leggyorsabb, és az egyik legnagyobb csíraszám csökkenést produkáló fertőtlenítő. Rendkívül kimagasló fertőtlenítő ereje ellenére jóval kevesebb kockázatot jelent a felhasználónak és környezetének, mint a hagyományos klóralapú fertőtlenítőszerek!

TERMÉKEINK MEGRENDELÉSE


Egyedülálló BIO termék

A HIGÉN+99 fertőtlenítő bio tulajdonságát ékesen bizonyítja, hogy hatóanyaga megtalálható az emberi szervezetben is.

Professzionális magyar fejlesztés

Egyedülálló biztos hatás. A HIGÉN+99 fertőtlenítőcsalád felhasználójaként biztos lehet abban, hogy a piacon kapható fertőtlenítő szerek közül az egyik leggyorsabb, és az egyik legnagyobb csíraszám csökkenést produkáló fertőtlenítővel végzi a fertőtlenítést.

Leggyorsabb, legbiztonságosabb

1 percen belüli hatásidő, a természetben megtalálható anyagokból van előállítva, nem tartalmaz organikus vegyületeket, alkoholt, színező és illatanyagokat.

Nem alakulhat ki rezisztencia

A mikroorganizmusok nem szokhatnak hozzá, ezáltal nem védekezhetnek ellene és biztos a pusztulásuk.