Cégünkről

Cégünk 1994-ben alakult azzal a céllal, hogy gépgyártó üzemek részére minőségi gépöntvényeket gyártson. Az öntészet egyik szegmensét, fázisát az öntvény tisztítást, 2002-ben szárazjeges tisztítási technológiával egészítettük ki.

A fejlesztés eredményeképpen később külső cégek tisztítási igényeit is ki tudtuk elégíteni, ami ezután fokozatosan egy teljes körű szolgáltatási üzletággá fejlődött. Az öntészeti tevékenység ezzel egy időben megszűnt. 2010-ben cégünk újabb fejlesztést hajtott végre. A cél az volt, hogy az ipari felülettisztítás minőségét tökéletesítve, nemcsak tiszta felületeket, hanem a mikroorganizmusoktól mentes fertőtlenített felületeket is képesek legyünk elérni. Több évi kitartó munka eredményeképpen megszületett a HIGÉN+99 fertőtlenítő család.

A HIGÉN + 99 a piacon kapható fertőtlenítő szerek közül az egyik leggyorsabb, az egyik legnagyobb csíraszám csökkenést produkáló fertőtlenítő. A rendkívüli fertőtlenítőereje ellenére egyedüliként mégis a legkisebb kockázatot jelenti a felhasználónak és környezetének. Napjainkban is a folyamatos fejlesztés, és a kiváló minőségű fertőtlenítőszer előállítása a legfontosabb célunk.

A HIGÉN+99 termékcsalád fertőtlenítőképességét, minőségét rendeltetésszerű használata esetén garantálom, és személyes felelősséget vállalok érte.

Körmendi István
a termék kifejlesztője, tulajdonos, ügyvezető C.S.G. Kft.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kiemelt híreink

2018.11.09

AKCIÓ!

Rendkívül kedvező fertőtlenítőcsomag ajánlat óvodák és bölcsődék számára. 2018-ban innovációs díjat nyert termékeink használatával megelőzhető az óvodai fertőzések elterjedése, vagy a már kialakult fertőzés hamarabb megszüntethető. Szórólap letöltése

2018.11.09

A HIGÉN+99 fertőtlenítő termékünk államilag elismert innovációs díjat nyert, miáltal bekerült dr Palkovics László innovációs és technológiai miniszter úr fővédnöksége alatt kibocsátott, 100 LEGÉRDEKESEBB MAGYAR INNOVÁCIÓ 2018 - as kiadványba.
tovább az energiafigyelő oldal cikkéhez

2018.09.30

Immár a HIGÉN+99 rendelkezik ivóvíz és medencevíz fertőtlenítési engedéllyel is. Szinte ivóvíz minőségű a HIGÉN+99-el kezelt uszodavíz. Napjaink legbiztonságosabb vízkezelési technológiája.

2018.09.26

Magyar innovációs program indult, ennek első állomásaként jelent meg a 100 legérdekesebb magyar innováció című kiadvány, amelyek között a HIGÉN +99 is szerepel. tovább a cikkhez

Kiemelt cikkek

A HIGÉN+99 a piacon kapható fertőtlenítő szerek közül az egyik leggyorsabb, és az egyik legnagyobb csíraszám csökkenést produkáló fertőtlenítő. Rendkívül kimagasló fertőtlenítő ereje ellenére jóval kevesebb kockázatot jelent a felhasználónak és környezetének, mint a hagyományos klóralapú fertőtlenítőszerek!

TERMÉKEINK MEGRENDELÉSE


Egyedülálló BIO termék

A HIGÉN+99 fertőtlenítő bio tulajdonságát ékesen bizonyítja, hogy hatóanyaga megtalálható az emberi szervezetben is.

Professzionális magyar fejlesztés

Egyedülálló biztos hatás. A HIGÉN+99 fertőtlenítőcsalád felhasználójaként biztos lehet abban, hogy a piacon kapható fertőtlenítő szerek közül az egyik leggyorsabb, és az egyik legnagyobb csíraszám csökkenést produkáló fertőtlenítővel végzi a fertőtlenítést.

Leggyorsabb, legbiztonságosabb

1 percen belüli hatásidő, a természetben megtalálható anyagokból van előállítva, nem tartalmaz organikus vegyületeket, alkoholt, színező és illatanyagokat.

Nem alakulhat ki rezisztencia

A mikroorganizmusok nem szokhatnak hozzá, ezáltal nem védekezhetnek ellene és biztos a pusztulásuk.